25 Haziran 2009 Perşembe

canimin istanbul kösesi:)

bekle beni istanbulum ben geliyorummm:))
artik istanbuluma kavusmama saatler kaldi.coooook özledim herseyi,
annemi,babami,abimi,yeni dogmus yegenimi,dedemi,arkadaslarimi,dostlarimi,evimi,kendi yatagimi,kisacasi herseyimi,cooook özledim.ama sonunda geliyorum.bavullarimi kapatiyorum artik.
ucagim sabah 10.00 da havalanicak,13.30 gibi inmis olucam atatürk havalimanina,babacigim beni karsilayacak,ay anlatirken bile gözlerim doluyooo,cooook özledim cooook.
aksamleginde arkadasim kina gecesi  var,kosa kosa ona yetisicem,kuaför falan.
zaten arkadasim bitanecik esracim icin erken geliyorum tr ye,sinavima bile girmeden geliyorum.neyapayim esracimi  cok seviyorum.sonrada pazar sabahi ankara ya gidicem.cünkü nikah orda olucak,canimcimi ankaraya gelin veriyoruz,Allah huzur,mutluluk versin,hic üzülmesinler insallah.

2 yorum:

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

Canım iyi yolculuklar, inşallah rötarsız bir an önce varırsın :) yalnız ben seni çoktan istanbul'a gittin sanıyorum, şu anda nasıl yani 26'sında gidecekti niye geç gitmiş diye düşündüm, baktım ki bugün 26'sı zaten :P ben yine erkenden yaşamışım bu haftayı :Ppp Esra'ya mutluluklar dilerim, Allah bir yastıkta kocatsın :P İstanbul'da görüşmek üzere :))))

modamakyajveben dedi ki...

cok tesekkur ederım canımcım,rötarsız vardım.
bazen benımde o haftayı çncedenyasadıgım oluyo,eger o hafta yogun gectiyse öle oluyo:))
cok teşekkür ederim,esracım bugün çoook güzel olmuştu.dayanmadım en çok ben ağladım.zaten da beni görünce dayanamaz,o da agladı.çook seviyorum esracımı çook.
bugün o kadar koşturdum ki,zaten viyanadada hiç uyumamıştım,72 saatte toplam 4 saat falan ancak uyumuşlugum vardır.yarın dinledim,öbür gün esracımın nikahı için ankaraya gidicem.artık bendeki bu yorgunluk nasıl çıkar bilmiyorum,günlerce uyuyacağım sanırsam:)))
canımcım istanbulda mutlaka görüşelim:))