31 Mart 2010 Çarşamba

200. izleyicim oldu:) size hediyelerim var:)

merhabalar,
ben 100.izleyicim oldugunda hediye vermemiştim.şimdi 200. izleyicimde veriyorum.beni şu ana kadar oldugu gibi,sadece hediyeler için izlemek isteyenler hiç izlemesin.zaten öyle abartı bi hediyede verdiğim de yok.beni sadece ben oldugum için izleyin.
o yüzden beni izleyin ve kendi blogunuzdada yayınlayın gibi bir yarışmam da yok.sadece biraz simartilmak istedigimden bir sorum var´:D
beni sizin gözünüzden tanımlayın.ben sizin için ne ifade ediyorum?
en begendiğim yorum bu cicilerin sahibi olucak:)

hediyelerimi yükte hafif şeyler seçtim,sebebide yurtdışından tr ye gönderim ücretlerinin bir hayli fiyatlı olması.umarım hediyeyi kazanan kişinin hoşuna gider.
yorumu en son 4 nisan akşam saat 21.00 e kadar yollamanız.

hediyeler sizin icin taze alınmıştır:)

23 yorum:

sedeff dedi ki...

benim için sen, bakımlı ve bilgili bir blog sahibesisin:) yoğunluktan yorum yazamadığım ama takip ettiğim, çok severek kullandığım ürünlerle(ör: gliserinli el kremi:) tanışmamı sağlayan, keşke daha çok yazsa, keşke her gün makyaj hakkında bişeler yazsa dediğim birisin. Allah hiç dert vermesin canım:)

fundagg dedi ki...

Zevkli alışverişler yapıp bunları bizlerle paylaşan. bazen bizi saçma masraflardan kurtaran, bazen de her konuda bize güzel fikirler veren uzakta da olsa bizden birisin. Teşekkürler

modamakyajveben dedi ki...

sanirim ben biraz simartilmak istiyormusum:)yorumlar cok hosuma gitti:)

guns_n_roses dedi ki...

aranıza yeni katılmış biri olarak bloğunu çok beğendiğimi söylemem gerekir. Yazılarını zevkle okudum ve bilmediğim birçok ürünle ilgili bilgiler aldım özellikle yeni aldığım avon serumunla ilgili olumlu yorumunu görünce çok mutlu oldum :)) Bundan sonra seni sürekli takip edecek izleyicilerin arasında bende varım cnm :)

Ozlem Karakus ♥ dedi ki...

takip edilmeyi hakeden bir blog başka söze gerek yok =)anlatmayla olmaz takip etmek gerek ;)

reyhane dedi ki...

Sizi yeni izlemeye aldım, gördüğüm kadarıyla modayı ve makyajı en şahane tarafından sunma becerisine sahipsiniz.Yazmış olmak için yazanlardan ayrılan tarafınız çok bariz..Siz böyle devam edin, daha çok beğenilerek izlenir ve örnek alınırsınız.sunduğunuz güzellikler daim olsun..

powderPink dedi ki...

Canım senınle pek muhabbetimiz yok ama forumda kendıme yakın gorduğüm kişilerdendin..beni bılıyorsundur belki..blogumu yenı actım ama normaldede blogunu takıp edıyordum...ürünler hakkında yorumlarını cok begenıyorum..gliserinli el kremi tavsiyen erkek arkadasıma kadar yaradı:)

Unknown dedi ki...

içten ,pozitif ve bizden =) Sevgiler..

Unknown dedi ki...

merhaba
severek takip ettiğim bloglardan birisin moda ve makyaj önerilerin tam benlik (şimdiye kadar sana yorum yazmamış olmam sadece pek konuşkan olmamamdan kaynaklanıyor)
nice 200'üncü izleyicilere diyorum tebrik ederim sevgilerrrr
özlemm(sanlikiz@hotmail.com)

buket dedi ki...

postlarını okumayı seviyorum özellikle yılbaşında veya doğumgününde gelen hediyelere bakıp çok imrenmiştim:):)
sokak şıklığı diye sanırım post yazmıştın hatta bunun 2si de vardı onlar benim çok hoşuma gitmişti güncel bir blog ve sende bloğuna ii bakan bir blog sahibesisin bu yüzden seni takip ediyorum:):)
ayrıca bu postun sonuna hediyeler sizin için taze alınmıştır yazman çok hoşuma gitti:)

balböcükleri dedi ki...

ozaman naapıyoruz.izleyici listesinden çıkıııııp 300 .izleyici olma sırasını bekliyoruz.300 de izliyoruzzzz.:)

modamakyajveben dedi ki...

yorumlari okudukca acayip mutlu oluyorum:)yüzüme bu kadar güzel gülümsemeler verdiginiz asil size tesekkürler:)

Adsız dedi ki...

sizi yeni keşvedenlerdenim ilk kaydolup ilk mesajımı size yazmak istedim inşallah ugurlu gelir size başarılar dilerim.en kısa sürede tekrar yazışmak üzere...

zeynep78 dedi ki...

merhaba;
sizi arkadaşımın bloğunda görüp izleyiciniz oldum ,sizi tanıyan diğer arkadaşlarınız kadar bu harika hediye çekilişinizde şansım yok denecek kadar az da olsa içimden geldiğince düşüncelerimi paylaşmak istedim ;
içeriğinizi okuduğum kadarıyla çok candan,içten ve samimi haliniz ilk gözüme hitap eden şekliniz oldu,sizi takip etmeye devam edeceğim inşallah ,nice izleyiciler"röntgenciler :) " dilerim :)
şanslı arkadaşı şimdiden kutluyorum ...
sevgilerimle.
zeynep efe

Adsız dedi ki...

Blogunu yeni keşfettim sürekli takip edicem gibi gözüküyor^^ sabahın köründe yorum yapmam bu gerçeği kanıtlıyor sanırım, giveaway'ini blogumda da yayınladım^^ inş bu güzel hediyeleri kazanırım:)
http://nahaperfectday.blogspot.com/2010/04/moda-makyaj-ve-benden-hediyeler.html

mihrace dedi ki...

hahahahaaa sana bir hakikati açıklamalıyım. sen benim aylar önce kaybettiğim blogerımsın yavrum:) metin ol:D

cepten blog okumayı ve sık kullanılanlar listesini bir kenara bırakıp, blogger hesabımı aktif olarak kullanmaya karar verdiğimde, okuduğum blogları her gece bikaç bikaç izleme listeme alıyordum. ancak geçenlerde bigün farkettim ki ben karamel'in blogunda üye görünmüyorum:O ben de hiç yazmıyo bu kız sanıyodum, ama neden üyeliğim silinmişti ki:/ ben bu düşüncelere gark olmuşken bi kaç hafta sonra boyakupuyum'de de izleyici listesinde olmadığımı farkettim. işte o an anladım ki benim o kara gecede izlemeye aldığım tüm bloglar listemden birer birer kaybolmuştu. hmm.. onları nasıl geri bulacaktım?? üstelik işin en zor yanı; kimleri kaybettiğimi bilmiyordum ki, kimleri aramam gerektiğini bileyim:/ ooof of..

bikaç dakika öncesine kadar seni de zaten takip ettiğimi sanıyodum, "oturum aç" a tıklayıp da önce izlemeye almam gerektiğini okuyunca "a-ha!" dedim. işte bi tanesini daha buldum. benzer isimlerde bi sürü blog var, karıştırıyo muyum, prifiline bakayım; "..dilini hiç bilmediği bir ülkeye,sadece kariyeri için gidebilen bi kişilik". evet bu cümleyi hatırlıyorum, evet evet ben bu kızı tanıyorum:D

artık sana bu hakikatten bahsetmenin vakti geldi. sen benim aylar önce kaybettiğim bloggerımsın yavrum. metin ol! :)

www.yagmurvil@blogspot.com.tr dedi ki...

216.izleyiciniz oldum.yeni tanımaya başladım szi ama anladığım kadarıyla gözü kara bir kişiliğe sahipsiniz azimli,başarı için herşeyi göze alabilen bir kişisiniz sanırım.blogunuzda çok güzel umarım hep böyle azimli başarılı tuttuğunu koparan bir insan olursunuz.herşey gönlünüzce ama hediyeler benim olsun:)))

cicikan dedi ki...

Yeni izlemeye başladım bloguna göz attım da süslü püslü alışverişi seven bunu kişilerle paylaşan şeker mi şeker bir karaktersin bol şans kazanacak şanslı kişiye:)))
nihal kuru

Ayşe dedi ki...

Merhaba
Blogunu yeni keşfettim.Şımarmak istediğini söylediğine göre karşımda şirin hayatı çook seven ilgi isteyen büyümüş ama ruhu çok genç biri var demektir :)

Ece Nur'un Annesi "Mine" dedi ki...

Takip listemde olmana rağmen, izleyicilerde görünmüyormuşum meğer.Şimdi farkettim, hemen ekledim :(

*** Sayende Viyana'yı da gezmiş olmakla beraber,
::: SAYENDE :::
*** Dior'ın zzzüper ferah kokusuna tavsiyen sonrası sahip olmanın...
*** Sokak modalarının,aksesuarların, çizmelerin,yaz-kış renklerinin farkındalığının...
*** Essence ürünlerinin kullanılabilir yanlarını bilmenin ve alışverişimi ona göre yapmanın ...
*** Birlikte yaşadığımız bel ağrılarının azizliğinin -ki ben hala iğnelerle ayakta duruyorum-...
*** Senden özenip, kendime kutu kaplamalarım (ben makyaj için değil de, takılarım için kullandım =)...
*** Türkiye'ye gelip, Viyana'ya her dönüşündeki hüznünü paylaşmanın...
*** Kısacası, sadece makyaj değil; senden, yurt dışından, modadan, üzüntü / sevinç / hediye haberlerini de bizimle paylaşmandan ve bizim haberlerimize de göz atmalarından keyif aldığımız bir blogger'sın!!!
Daha önce yorum yazdım mı hatırlamıyorum ama, 2009'dan beri takipteyim seni canım...Dedim ya, Dior asla almam diyordum, aldım =)
...
Bloğunu sık sık güncellemelerinin - alışverişlerinin ve mutlu yaşantılarının sonunun gelmemesi , tabii ki bizleri de bırakmaman dileğiyle ...
NİCE 200 'lere İNŞALLAH =P

paşam41 dedi ki...

MERHABALAR SENİNLE VE BAŞARILI BULDUĞUM BLOGUN İLE YENİ TANIŞTIM SUNUMLARIN ÇOK GÜZEL CANLI CAPCANLI BİR DÜNYAN VAR BUDA ÇOK GÜZEL HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN.SEVGİLERLE

REYHAN DÖNMEZ
rey_ka_ers@hotmail.com

BenimProje dedi ki...

Kiz hediyeler yagmurunu ben kacirmisim, tam sinava calistigim zaman yapmissin, sansima küserim artik : ) Benimde en "icten" buldugum insansin bu blog aleminde diyebilirim! Her gün postunu okusam bikmam!

Neşe Kılavuz dedi ki...

geç kaldım ama olsun.
reklamın olsun.
herkese bol şans.

http://nesekilavuz.blogspot.com/2010/04/modamakyaj-ve-ben-200izleyici.html

Neşe Kılavuz