8 Haziran 2010 Salı

bitenler,cöpe gidenler:)

önceki ay bitirdiklerim aslinda bunlar,simdi bitirdiklerim baska.nereden baslasam;
-yves rocher arnica el kremi:güzel bi krem,ucuz bulmustum almistim,nemlendirmesi gayet iyi fakat elin kurumasi uzun sürüyo,kremi sürdükten sonra biraz beklemek gerekiyo.arada alinabilir.
-john frieda go blonder shampoo:seyahat boyu almistim denemek icin.cok az da olsa etki ediyo,röflelerimin rengi daha acildi gibi geldi bana.bide saclarim dipleri koyu ciktigindan,bu ürünü kullandigim sürece cok az da olsa rengi bi ton acildi.yani alinirsa güzel bi ürün,ama fiyati biraz pahali.indirim zamanlari depo yapilabilir.
-balea cocos lipbalm:benim dudaklarim cok kurudugu icin,her markanin lipbalmini kullaniyorum,deniyorum,bununda hindistan cevizi kokusunu begendim.yapisi digerleri gibi.farki ucuz olmasi.
-astor perfect stay concealer:bunu tr ye giderken almistim,yapisi yumusak,sürümü güzel,market ürünleri arasinda alinabilir güzel ürünlerden.begendim,belki daha sonra tekrar alirim.
-tbs moringa dus jeli:kokusuna bayildim,cok güzeldi,kesinlikle büyük boyunu alicam.
-tbs strawberry body butter:kokusuna bayiliyorum,o kadar güzelki,misss...cok severek kullandigim ürünler arasindadir kendileri.yakin zamanda büyük boyunu alicam.
-essence lip gloss:gecen yil cikardigi limited edition ürünlerden.neyseki bitti.artik bu tip ürünlerimin hepsini bitirmek istiyorum,cok slklldim,1 senedir benimle beraberler cünkü:)
-stablio kalemlerim:bunlari gülelim diye ekledim,cok ders calisiyorum ya,ondan bitirdim:D
-sag taraftaki farlar:üsten ilk ikisini isvicreden almistim,uzun zamandir hic kullanmadigimi farkettim,4 yil önce almistim,bence coktan miladini doldurduklarini düsündüm.
altakilerden flormardan yillar yillar önce aldigim farlar,artik cöpteler.
attim hafifledim:) ohhhh:)

5 yorum:

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

:D kalem çok iyiydi :D moringayı herkes çok beğeniyor, burda 2 al 1 öde başlamış, ben de alayım :D kullanmadıklarını atmakla iyi yapmışsın, ne güzel yer açılır :))

modamakyajveben dedi ki...

acaba burdada baslamismi ki,birara gidip bakayim,cünkü moringayi gercekten cok begendim.kullanmadiklarimi atinca sanki temizlendim gibi hissettim,rahatladim:)

gunesyuksel dedi ki...

body shop bizi discoya götür.. walla body shop olmasa tr'de ne yapcakmısız.. bayılıyom herseyine..

Sassi dedi ki...

what an amazing room, love the flowers on the wall!
X

pelininstyle dedi ki...

oh sefan olsun:))) hafiflemissin:)Moringa dus jelini merak ettim bu arada