6 Mart 2010 Cumartesi

mac fluidline eye-liner gel ve 208 numaralı fırça





mac fluidline eye-liner gel'i çok uzun zamandır istiyordum ama hem mac'e gittiğimde başka ürünler alıp çıkıyordum.en sonunda aldım.
çok güzel bi ürün,208 numarlı fırçayla birlikte uygulaması çokta kolay.
ben eye-liner'ı gözümün ortasından başlayıp çekiyorum.sonra en baştan ortaya kadar.en son olarakta elimi ve gözümü hiç kıpırdatmadan,nefesimi tutarak tek çizgi halinde çekiyorum.
çevremedekiler tarafından gayet beğeniliyor ve nasıl sürmeği öğrendiğim ve ne ürün kullandığım çok soruluyor.bende mac fluidline'ı tavsiye ediyorum.
ben bazen kolaylık olsun diye diğer kalem eye-liner'larımıda kullanıyorum.sadece mac'i kullanmıyorum.ama kullandıklarımdan en iyisi kesinle mac.

fiyatı fırçayla beraber 80 tl.ikisinin ayrı ayrı fiyatlarını hatırlayamıyorum.



5 yorum:

tuguna dedi ki...

ben de cok severek kullaniyorum ama 266 nolu fircayla birlikte. bir de bu fluidlinelar hic kullanilmamisken dumduz oluyor ya, ilk firca darbesini atmaya bayiliyorum ben hehehe:)

modamakyajveben dedi ki...

aynen bende bayılıyorum o ilk fırça darbesine:)
acaba bende mi 266 alsam?yine bana mac yolları göründe sanki:)

STYLE M dedi ki...

ben yeni ögrendim cekmeyi ama hacerin sayfasina görmüstüm ve gercekte kalem ve eyeliner dan daha süper bir göruntusu var starlar gibi bir cift bakiss ;)))
bi ara cekmis halinide ekle de bilgimiz olsun tekrar bilgileniriz
sevgiler

modamakyajveben dedi ki...

hacerinkini bende seyretmistim,o ucu daha degisik olani kullaniyor,masallahi var,ben o fircayi kullanamam.
ben daha önce eyelinerli fotomu eklemistim.fakat telefondan fotograf cektigim icin hic bisey belli olmuyor,o yüzden swatch fotolarini ekleyemiyorum.insallah güzel bi fotograf makinesi aldigimda eklerim:)

Adsız dedi ki...

muhtesem ikili. ve hayatimin eyelineri :))