6 Kasım 2009 Cuma

essence den kullandığım ürünlerin kritikleri:)


bu postu sevgili mademoiselle marttle için yazıyorum.bana kullandığım essence markalı ürünlerin hangilerinden memnun kaldığımı sormuştu.
ilk önce essence markası piyasadaki ucuz alman markasıdır.fiyatları gerçekten çok uygun olduğundan satın almak için düşünmüyorsunuz bile.
sıra geldi ben hangi ürünlerinden memnunum?
all over bronzing den çok memnunum,
fırçalı oluşu kullanım açısından büyük kolaylık sağlıyor.her sürdüğümde markasının ne olduğunu soruyorlar,bence bu ucuz marka için çok iyi performans gösteren bi ürün.
onun altındaki kare kutulu bronzer;
fırçayı sürdüğümde fotoğraftada görüldüğü gibi dağılıyor,fakat içindeki simlerden dolayı yüzünüze güzel aydınlık veriyor.bu ürün limited edition olduğu için şu an piyasada yok.
onun yanındaki mavi far;
sanırım sadece birkaç kere kullandım.sert,kullandığım diğer markalı farlar gibi değil.
sanırım durdukça miladını dolduracak ve bende atıcam.
tavsiye edilmez:(
yatay duran lipglosslar,
çok hafif bi yapıları var.kalıcı değiller,zaten alındıkları fiyat için kalıcılık beklenmesi hata olur.parlaklıkları,renk vermesi iyi.
ben bu lipglosslardan hem kuzenlerıme hem de arkadaşlarıma hediye olarak götürüyorum.
tavsiye edilir.zaten fiyatı 1.25€ gibi bişey,tam hatırlamıyorum ama aşağı yukarı öyle bişey.
lipglossların solunda dikey duran tek gloss,
kokusu kötü,yapısıda bi tuhaf.kesinlikle tavsiye etmiyorum.
sağ tarafta duran ilk dikey eyeliner;
ilk kullandığım zamanlar fiyatı için performansı çok iyiydi.fakat artık renk vermemeye başaldı.
sanırım birkaç aylık kullanım için iyi.enteresan bi şekilde o kadar kullanmama rağmen benimkinin fırçası hala bozulmadı.çok enterasan.
onun yanındaki rimel,
ben kendisini kaş sabitliyicisi olarak kullanıyorum.bu limited edition ürünüydü.bende buna kanarak aldım.kendisi hiçbir renk vermediği için ne yapsam diye düşündüm.sonunda kaşlarım için kullanmaya karar verdim.bu konuda gayet başarılı.sabah sürüyorum bütün gün sürdüğüm gibi duruyorlar,dökülme falan da yapmadı.öyle ıslak ıslak ta durmadı.o yüzden ben de artık kaş sabitleyicisi olarak kullanıyorum.
onun yanındaki simli eyeliner,
sürünce öyle abartılı simli falan durmuyo,yada ben süremiyorum.
ben bu ürünü siyah eyelinerımı sürdükten sonra üstüne hafif pırıltı vermesi amaçlı kullanıyorum.bu şekilde kullanacaksanız tavsiye edebilirim.
en son olarakta portakal renkli rimel,
fırçasının şekline kanıp almıştım.pek başarılı bi ürün değil.almasanızda daha iyi olur.
ben diğer rimellerimin altına baz amaçlı kullanıyorum.
bu yazıdan çıkan sonuç benim kullandıklarım arasında lipglossları ve bronzingi iyi,siyah eyelinerı da ilk birkaç aya için iyi.sonrasında kurudu sanırım.bu ürünleri tr ye giderken hediye olarak götürebilirsiniz.

9 yorum:

Sim dedi ki...

Bende de essence shimmer lipbalm'lar var. Frankfurt havaalanındaki Tegut isimli marketten almıştım. Blog'uma eklerim bir ara :)

Cidden acaip ucuzlar, ve bene hiç de fena değiller..

Adsız dedi ki...

Canım bu yararlı bir post olmuş teşekkürler. Bir de P2 markası vardı. Onun hakkında ki düşüncelerini alabilirmiyim. O da DM de satılıyordu yanlış hatırlamıyorsam. ben essense marka ürünlerle birlikte yan yana görmüştüm. İki farını almıştım ama kardeşime hediye ettim. Nasıl hiçbir fikrim yok.

MM. dedi ki...

teşekkür ederim! ilk defa şahsıma post yazılıyor:) çok yardımcı oldu yorumların gerçekten.
o küp bronzerdan bende de var. tüm yüze uygulamayı başaramıyorum, çok dalga dalga duruyor bir süre sonra. far olarak kullanıyorum ben de.

modamakyajveben dedi ki...

sim; senden de kullandıklarının yorumlarını istiyoruz o zaman:)

elvan;canım malesef p2 markası avusturyadaki dm lerde yok.bende almanyaya gittiğimde görmüştüm,ama satın almamıştım.keşke deneme amaçlı 1-2 tane alsaymışım.

mademoiselle marttle;bende tüm yüze değilde bazı yerlere uyguluyorum.az az sürünce hoş bi aydınlık veriyor.

BenimProje dedi ki...

Güzelim birdaha dm´e gidersen (yada avusturyada drospami ismi?) mutlaka P2 kozmetik markasininn yeni limited edition´den - What a girl wants ismi- "sensual" lipgloss´unu bir dene! P2 den ilkkez hayatimda bir ürün aldim, cesitli bloglarda okumustum bu gloss´dan ve sen gloss seviyorsun sanirim. Sisede durdugu gibi durmuyor, cok güzel ve kalici, su icsen bile 2-3 saat dayaniyor ve fiyati 2,75 Euro. Cok öptüm!

modamakyajveben dedi ki...

viva cım;burdakide ismi dm fakat p2 satılmıyor.bende almanyaya geldiğimde almak istemiştim,fakat vakit az oldugundan denemek için bile alamamıştım.
keşke burdada olsaydı.
düşündüğün çok doğru ben gloss lara bayılıyorum:)
ben seni daha çok öptüm:)

Adsız dedi ki...

Hi,

I'm seeking help for the kids of Haiti.

I'm doing this for a non-profit haiti organization that devotes themselves to
building oppurtunities for the kids in haiti. If anybody wants to give money then this is the place:

[url=http://universallearningcentre.org]Donate to Haiti[/url] or Help Haiti

They provide kids in Haiti a positive learning environment.

Yes, they're legit.

Any help would be great

Adsız dedi ki...

Finding the right sports books and bookmakers to use for your arbitrage sports betting can be a daunting task with the internet now they are everywhere. The list of crooked bookmaking sites that have helped part people with their money and robbed them of their winnings grows longer every day. Being enlightened about this all sports bettors should do their due diligence before signing up with any bookmaker and be sure of their reputation as well as their guarantees on return of winnings. Almost all sports betting sites will have reviews so read them before making your decision on which one you go with.
bet football | bet online sport betting
The best sports betting odds are in actuality just numbers, they may be an ever changing set of numbers but just numbers nonetheless. There are many different factors involved in the computation of not the least of which is the number of bettors placing bets on one team. If a bookie sees this happening he will give the team that is dentified as the loser more points and take points from the team deemed the winning team.
[url=http://www.pulsebet.com]bets sports[/url]
The changes that are going to be made to the Wire Act are quite simple. First and foremost the internet will be added to the list of wire communications that are prohibited. Of course the internet was not around in 1961 so it was not included in the first draft. In addition, penalties for breaking the Wire Act will increase from a maximum of two years in prison to five.

From the above, therefore, you can see that finding a good Selection System and sticking to it is the only way to go if you are truly serious about making money at sports betting.

Adsız dedi ki...

INSERT